Sosyal Medya

Güncel

Kilis’ten acı haber

GeçtiÄŸimiz hafta bir okula düşen roketle yaralanan ortaokul öğrencisi Gülten hayatını kaybetti. 18 Ocak günü SuriyeÂ’den atılan katyuÅŸa roketinin okulun bahçesine düşmesi sonucu ağır yaralanan ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Gülten Canpolat bu sabah hayatını kaybetti. Olayda ölü sayısı 2′ye çıktı.



Suriye’nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden geçen 18 Ocak günü ateÅŸlenen 3 katyuÅŸa roketinin ikisi boÅŸ araziye, biri ise Eyüp Gökçeimam Ortaokulu bahçesine düştü. Ortaokul bahçesinde patlayan roket hizmetli AyÅŸegül Polat’ın ölümüne, 7′nci sınıfta okuyan nöbetçi öğrenci Gülten Canpolat’ın yaralanmasına yol açtı.

GÃœLTEN KURTARILAMADI!

Ağır yaralanan Canpolat önce Kilis Devlet Hastanesi’nde, ardından ise Gaziantep Ãœniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedaviye alındı. Ancak ortaokul öğrencisi Gülten Canpolat 11 gün süren yaÅŸam mücadelesini bu sabah yitirdi. Böylece patlamada ölenlerin sayısı ikiye yükselirken, ölümü ile yakınlarını üzen Gülten Canpolat’ın ise Kilis’te düzenlenecek törenle topraÄŸa verileceÄŸi açıklandı.

(DHA)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.